Tuholaistorjunta Kauhajoki, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Pirkanmaa, Satakunta.

Toimi ajoissa! Tuholaisista päästään eroon varmimmin siten, mitä aikaisemmin niiden torjuminen aloitetaan.

Tilaa tuholaistorjuntapalvelut meiltä

E-P:n Kotitalkkareilta voit tilata haittaeläin / tuholaistorjuntapalvelut. Palvelemme yrityksiä sekä yksityisiä asiakkaita nopeasti ja kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Suoritamme sisä- ja ulkotuholaisten torjuntaa Kauhajoelta, Etelä-Pohjanmaalta käsin, koko Suomen alueella. Olemme Tukesin hyväksymä tuholaistorjunnan ammattilainen ja käytämme Tukesin hyväksymiä torjunta-aineita.

Soita ja kysy numerosta 045 6396549
Isännöitsijät ja taloyhtiöt

Tarjoamme taloyhtiöille palvelusopimusta haittaeläinten hallintaan ja tuholaisten torjuntaan Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Voit ulkoistaa palvelun meille ja samalla varmistat että saat tarvitsemasi palvelun nopeasti ja ammattitaidolla sovitun aikataulun mukaisesti.

Hajunpoistot otsonoimalla

Onko kodissasi, autossa tai varastotiloissa vahvoja hajuja, jotka eivät lähde normaalin siivouksen yhteydessä. Otsonoitava tila on syytä tyhjentää irtaimistosta. Otsonoinnin jälkeen kaikki pinnat on puhdistettava pyyhkimällä. Kysy tarjous otsonoinnista.

E-P:n Kotitalkkarit Oy:ltä saat tilattua tuholaistorjuntapalvelua yrityksille ja yksityisille. Tuholaistorjunta, Desifioinnit ja otsonoinnit.